KURS

I ITALIA
I NORGE
DIGITALT

Yoga og meditasjons-retreat

8/9/23

8/13/23

Velkommen til Yoga- og meditasjonsretreat, i skogen under Norefjell med Viggo og Vivian. Sommer-Norge på sitt beste! 9. - 13. august

Dette er en sommer-retreat i enkle kår, men rammet inn av noe av det vakreste sommer-Norge kan by på. Denne retreaten er ment for avslapning, inspirasjon, fordypning og erfaringsutveksling. Dagene fylles av yoga og meditasjon, skogens ro og naturnærvær, stillhet, men også gode samtaler. Her kan du oppleve hvordan det enkle og jordnære berører deg på en ny måte, og nærer kropp og sinn med stabbursyoga, skogsvandring barbeint i lyngen, svømming i skogstjernet, kortreist mat, te av ville vekster og kanskje sove under åpen himmel.

ikon antall plasser
16
plasser totalt
ikon antall kursdager
5
kursdager
7500
kr
per deltager

Kursholdere

Viggo har 29 års erfaring med mindfulness. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-meditasjon og selvledelse over hele Europa.
Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT), Bryce Yoga (300RYT) og AYP (200RYT) - og underviser i Oslo og Horten når hun ikke er i Italia.

SOVEPLASSER

Deltakerne innkvarteres i dobbeltrom - men det er også mulig å sove ute i hengekøye hvis du ønsker det.

Vi har hengekøyer til utlån, alt du trenger å ta med selv er sovepose.

Vi har ingen mulighet for å tilby enkeltrom.

PROGRAM

Onsdag:

fra kl.16, ankomst, innlosjering, middag, rolig yoga ("lande")

 

Torsdag, fredag og lørdag (vi er i stillhet frem til Kl. 12)

kl.8-10: morgenyoga og meditasjon

kl.10: frokost med niste

kl.12 nærværsøvelser, meditasjon og refleksjon ute i naturen.

KL.16 "fri"

Kl. 18 middag

Kl. 20 rolig yoga

Bålsamling for de som ønsker å avrunde dagen med en kopp te og roligprat.

Søndag (avreisedag)

Kl.8 morgenyoga

Kl.10 frokost

Kl.12 deling i sirkel

Dette er en retreat for deg som har erfaring med yoga og meditasjon fra før, og inkluderer en god blanding mellom fysisk yoga, pranayama (pusteøvelser) og meditasjon. Retreaten er en ypperlig anledning til fordypning i din egen praksis, og vi vil blant annet utforske "non-dual meditasjon".

Karma-yoga vil være en del av retreaten og inkluderer: plukke bær fra hagen, ta inn egg fra hønene, gi kyrne mjøl, gå tur med hundene, kløyve ved til kveldsbålet i bryggerpanna, delta på matlaging, rydding etter måltider, mm.

MELD DEG PÅ DETTE KURSETLURER DU PÅ NOE?