Logg inn
X

PERSONVERNERKLÆRING

VI INNHENTER KUN RELEVANTE OG NØDVENDIG PERSONOPPLYSNINGER OG DATA FOR Å LEVERE VÅRE TJENESTER BEST MULIG TIL DEG SOM KUNDE. ALLE PERSONOPPLYSNINGER VI HAR SAMLET ER FOR Å FORSTÅ OG FORBEDRE PRODUKTET VÅRT, SLIK AT DU SKAL FÅ DEN BESTE BRUKEROPPLEVELSEN PÅ VÅRE NETTSTEDER. DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN FORKLARER HVORDAN OG HVILKEN DATA VI SAMLER INN, OG HVA DE BRUKES TIL.

1. BEHANDLINGSANSVARLIG

Personvernerklæringen gjelder for dette nettstedet, eid av:

Jon Marius Nilsson, org.nr:991578307, heretter referert til som “Behandlingsansvarlig”.

2. ADMINISTRERING AV PERSONOPPLYSNINGER

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente opplysninger som navn, e-post, telefonummer og annen nødvendig informasjon. Denne informasjonen bruker vi utelukkende til å håndtere ditt kundeforhold med oss. Du har rett til innsyn og sletting av data vi har lagret om deg.

3. INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan bruke disse i din nettleser. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å forbedre brukeropplevelsen og analysere trafikken til og fra nettsiden. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Informasjonskapslene lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

De fleste nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

4. VI BENYTTER FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER

Eier: Webflow

Webflow hjelper innehavere av nettsteder og apper med å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene deres. Dette verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettsteder, uten at enkelte besøkende identifiseres for Webflow. Trykk her om du vil lese mer om Webflow sin cookie policy.

5. KONTAKTSKJEMA

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden sender du oss informasjon om deg. Disse opplysningene lagres i våre databaser, slik at vi skal kunne respondere på din kontaktforespørsel og yte deg best mulig service.

6. E-POST

All e-post som blir sendt til Behandlingsansvarlig blir lagret som en del av ditt kundeforhold med oss.

7. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART

Behandlingsansvarlig kan til tider benytte seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over mulige underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Gsuite by Google:

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

8. KUNDEREGISTER

Memberspace:

Vårt kunderegister driftes av Memberspace.com. Se deres side for utfyllende informasjon rundt dere personvernserklæring. Deres kundeprofil inneholder opplysninger om kunden som navn, e-post og telefonnummer, og opplysninger om hvilke tjenester benyttet og bestillinger kunden har gjort.

9. INNSYN

Etter personopplysningsloven § 18 har den enkelte krav på innsyn i de opplysningene som er registrert om en selv. Innsyn kan en få ved å henvende seg til Behandlingsansvarlig. Nødvendig kontaktinformasjon til Behandlingsansvarlig kan finnes på brreg.no.