Yoga & Mindfulness i Italia 9. - 16. juni 2024

9/6/24

16/6/24

Tenk deg én uke ved den italienske rivieraen med opphold i den pittoreske middelalderlandsbyen Villa Faraldi, mat og vin, utflukter til blomsterrivieraens promenader, kaféer og "la dolce vita" strandliv, og ikke minst - daglig undervisning og øvelser i mindfulness.

Viggo Johansen, en av Norges mest erfarne mindfulness-instruktører, står for undervisning og øvelser i mindfulness. Vivien Choi (500 RYT) underviser i Vinyasa Yoga og Yin Yoga. Eriks familie har bodd i denne landsbyen i to generasjoner og kjenner stedet og menneskene der fra innsiden. Nærmere det ekte Italia kommer du ikke. Vi tar med våre gjester til opplevelser de vil huske for alltid.

Deltakerne innkvarteres i små, idylliske hus i Villa Faraldi. Vi tilbyr to måltider daglig; lunsj og middag (samt ferskt brød direkte fra bakeren til frokost). Lunsj i landsbyen og middag på Torki, den lokale restauranten. Kost, losji, undervisning og daglige utflukter til stranden eller Riviera-byen Diano Marina, er inkludert i kursprisen.

ikon antall plasser
24
plasser totalt
ikon antall kursdager
7
kursdager
kurs ikon kostnad
17900
kr
per deltager

Kursholdere

Erik kjenner det italienske språk og kultur fra barnsben av. Med sin tilknytning til området gjennom nærmere 50 år har han solid bakgrunn for å dele sine kunnskaper om stedet, skikkene og historien.
Viggo Johansen har 30 års erfaring med mindfulness-meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994-1998). Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner, hele tiden med utgangspunkt i at virkelig endring først kan skje når du erfarer deg selv som noe mer enn kropp og sinn. Av formell utdannelse har han hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Viggo har skrevet to bøker, ”Indre stillhet” (2013) og ”Stille vitne” (2015), begge utgitt på Arneberg forlag, og har en podcast om mindfulness som heter «Viggo & Filip.»
Vivian Choi started meditating at 18, seeking solace from a strict upbringing. But in rebellion, she strayed and felt lost for 15 years. In 2014, after a personal crisis, she rediscovered herself in India through yoga. An internal revolution in her core made it clear: there was no turning back. This transformative moment became her strongest foundation. Today, Vivian's teaching style is vibrant, infusing dance into her yoga sequences. A seasoned instructor with over 1200 hours of training and nearly a decade of experience, she blends passion and insight into her lessons, inviting students to embrace joy, connection, and breath.

PRAKTISK INFORMASJON

Hvis du reiser sammen med noen, enten som et par, eller som en gruppe med venner, er det mulig å bestille et eget hus/leilighet - mot et tillegg i pris. Ta kontakt med Erik Lie, hvis du ønsker dette.

Prisen inkluderer daglig undervisning i yoga og mindfulness, kost og losji (2 måltider daglig og overnatting på dobbeltrom), kjøring til og fra flyplass (til på forhånd avtalte tider), og kjøring til og fra Diano Marina (til stranden og/eller byen) i fritiden mellom lunsj og middag.

NB! Flybillett bestiller du selv, og den er ikke inkludert i prisen.

Vi henter og bringer fra og til flyplassen i Nice på ankomst- og avslutningsdag. På ankomstdagen kjører vi fra flyplassen i Nice ca. kl. 12, (som passer med de tidlige morgenavgangene fra Oslo) og på avsluttingsdagen kjører vi tidlig fra Villa Faraldi (slik at vi rekker morgenavgangene direkte tilbake til Oslo).

Hvis du ønsker å bo på enkeltrom er det mulig, men med et tillegg i pris på kr. 1.500,-

DAGLIG PROGRAM

08.00 - 09.30   Morgen yoga

09.30 - 11.00    Frokost (på takterassen)

11.00 - 13.00     Mindfulness - undervisning og praksis

13.00 - 14.00     Lunsj i landsbyen

14.00 - 17.00     Dagens utflukt eller bare fritid etter eget ønske

17.30 - 18.30     Yin Yoga

19.15 - 22.00    Middag (på Torki - områdets beste restaurant)

MINDFULNESS

Det kreves ingen forkunnskaper i mindfulness. Alt som kreves er en villighet til å utforske.

Mindfulness er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i vår egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi både å gjenkjenne, og å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan ta bedre valg på konsistent basis. Derfor sies det ofte at mindfulness er selvledelse i praksis.

Viggo underviser i kapellet (det gamle atelieret til den norske kunstneren Fritz Røed)

YOGA


Ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring med yoga kreves. Det kreves heller ikke at du er verken godt trent, myk eller sterk. Vivian tilpasser øvelsene til din kropp, igjen, alt som kreves er villighet!

Det blir én daglig økt med yoga (kl. 08.00 - 09.30). Vi vil gjøre Vinyasa Flow, en dynamisk yoga-form som knytter sammen pust og bevegelse. Styrken i Vinyasa ligger i dens variasjon og frihet. Vivian inspirerer til frihet i bevegelse og en utforskende holdning til yoga-praksisen, slik at vi kan gi slipp på usikkerhet og heller lytte til kroppen og gi oss hen til flyten. Morgen-yogaen er designet for å vekke kroppen til live, øke energinivået ditt og gå derfra med en følelse av glede og fred.

Yoga på terassen i Villa Faraldi

BETINGELSER FOR PÅMELDING OG AVBESTILLING

Ved å melde deg på kurset, så aksepterer du følgende vilkår for påmelding og avbestilling:

  • Ved påmelding tidligere enn 6 mnd før kursstart betales et depositum på kr. 3000,-, restbeløpet forfaller med 50% henholdsvis 6 mnd og 3 mnd før kursstart.
  • Ved påmelding 6 – 3 mnd før kursstart betales 50% ved påmeldingen, og deretter 50% 3 mnd før kursstart.
  • Ved påmelding senere enn 3 mnd før kursstart betales hele beløpet ved påmelding.
  • Påmelding og plass registreres ved første innbetaling.
  • Ved avbestilling innen 3 mnd før kursstart tilbakebetales det innbetalte beløp, minus kr 3000,-
  • Ved avbestilling 90 – 60 dager før kursstart tilbakebetales 50% av det innbetalte beløp.
  • Ingen tilbakebetaling ved avbestilling senere enn 60 dager før kursstart.
  • Vi anbefaler alle deltakere å tegne reiseforsikring som i de fleste tilfeller vil dekke avbestillinger ved sykdom hos deltaker, evt, medreisende eller nærmeste familie.
Villa Faraldi om natten

Source:: mindfulness og yoga i italia

MELD DEG PÅ DETTE KURSETLURER DU PÅ NOE?