KURS

I ITALIA
I NORGE
DIGITALT

6-ukers online kurs i mindfulness

2/20/23

4/17/23

6-ukers kurs i mindfulness for begynnere - ONLINE. Lær gode verktøy for indre ro, stressmestring og selvledelse.

30
plasser totalt
6
kursdager
Digitalt
2950
kr
per deltager

Kursholdere

Viggo har 29 års erfaring med mindfulness. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-meditasjon og selvledelse over hele Europa.

Velkommen til et 6-ukers ONLINE grunnkurs i mindfulness!

For å leve et godt liv må vi lære oss å skille mellom det vi kan gjøre noe med og det vi ikke kan gjøre noe med. Neste skritt er å lære seg å gi slipp på alt i livet som er bortenfor vår kontroll OG så vende oppmerksomheten og kreftene våre til de elementene ved livet som vi faktisk kan påvirke.

Mindfulness-trening fører til økt indre ro og en større bevissthet om egne tanke- og følelsesmønstre. På sikt lærer vi gjennom denne treningen å akseptere ting slik de er, og å gi slipp på alt vi ikke får gjort noe med. Dette gir en dyp indre ro og samtidig et mer fleksibelt og konsentrert sinn.

HVA ER MINDFULNESS?

Mindfulness er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i vår egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan møte oss selv og verden rundt oss med åpenhet, direkthet og vennlighet.

DU FÅR DETTE SOM EN DEL AV KURSET:

 • 6 x 2 timer med undervisning og felles praksis online via zoom.
 • Kurskveldene tas opp på video, og videolinken ligger tilgjengelig 3 måneder etter at kurset er ferdig  (t.o.m. juni 2023) slik at det er mulig å repetere på egen hånd, samt få med seg kurskvelder hvor man er opptatt med noe annet.
 • Jeg bruker power-point til undervisningen, og etter hver kursdag sender jeg bildene som er brukt i undervisningen per epost.
 • Lydfiler til eget bruk, både ‘mindfulness på pust’ og ‘kroppsskanning’.
 • Mellom hver kursdag er det anledning til å stille spørsmål per epost, som jeg svarer på per video og legger ut på YouTube (spørsmålene er anonyme).

DU VIL BLANT ANNET LÆRE DETTE:

 • Hva er mindfulness?
 • Mindfulness trening i praksis; for indre ro, velvære og motstandskraft.
 • Hvordan du kan styre ditt eget fokus for å forsterke de gode opplevelsene, følelsene og relasjonene.
 • Hvorfor problemer og utfordringer ikke er en fiende, men snarere nøkkelen til varig, positiv endring.
 • Hvordan du effektivt mestrer stress, frykt og bekymring.

PRAKTISK INFORMASJON OM 6-UKERS KURSET

 • Kurset streames live via zoom. Alt du trenger å gjøre er å laste ned zoom på en pc, nettbrett eller tlf. - jeg sender en link til innlogging. Enklere blir det ikke.
 • Kurset starter mandag 20. februar 2023
 • Kursdatoer vil være: 20. og 27. februar, og 6. og 20. mars, 3. og 17. april. Til sammen 6 ganger.
 • Vi holder på fra 18.00 – 20.00 alle dager.
 • Pris: kr. 2.950,-

HVEM PASSER DET FOR?

Dette kurset passer for alle som ønsker et roligere, mer fleksibelt og konsentrert sinn. Hvis du sliter med stress, tidsklemme, dårlig søvn, bruker mye tid på bekymring og grubling, og lignende, vil du få verktøy og perspektiver til å komme ut av det. Hvis du ikke sliter med noe av dette, men bare ønsker mentale verktøy til økt fokus og konsentrasjon, samt mer psykologisk fleksibilitet, er dette rett kurs.

MELD DEG PÅ DETTE KURSET

Påmelding kurs:

6-ukers online kurs i mindfulness

2/20/23

4/17/23

Takk for din påmelding! Du mottar ytterligere informasjon om kort tid.
Æsj, noe gikk galt med skjemaet!
X